Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 22 березня, 13:00
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/03/22/legkogo-pera-vam-maestro-.htm
культура, 22 березня, 13:00

Легкого пера Вам, Маестро!


З нагоди Всеукраїнського дня поезії та в межах проведення Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»#тижденьпоезії2024у центральній міській бібліотеці ім. В. Панченка відбулася творча зустріч з відомим не лише у нашому місті поетом, а і на теренах України - Анатолієм Каретним.


Анатолій Дмитрович – успішний підприємець, благодійник, меценат, справжній майстер художнього слова, людина невичерпної енергії і таланту презентував свої нові поетичні збірки «Степова Мадонна» і «Сходження». На захід завітали друзі та шанувальники творчості поета-пісняра – літературознавець, професор, доктор філологічних наук Сергій Михида,Володимир Гриценко - професор, доктор юридичних наук,Анатолій Саржевський -  журналіст, поет і громадський діяч, бібліотекарі та читачі міської централізованої бібліотечної системи.


Запрошені читали свої улюблені поезії пера Анатолія Каретного, ділилися своїмивподобаннями, враженнями, спогадами. Душевності та ліричності додали музичні композиції, які прозвучали у виконанні барда Олександра Чоботаря на музику Сергія Колчіна.


Чуттєві доторки поетичного слова у виконанні автора знайшли відгуку серцях присутніх, адже лірика Анатолія Дмитровича водночас і проста і глибока. У ній відчувається добро і щирість, які дають читачеві життєву наснагу, дарують тепло і радість.


Директор Міської централізованої бібліотечної системи м. Кропивницького Світлана Тимків подякувала Анатолію Каретному за багаторічну творчу співпрацю, чудові вірші, які вражають своєю глибиною та щирістю і побажала безмежної енергії, натхнення, творчих злетів. Чекаємо на нові зустрічі з поетом у дружньому бібліотечному колі.


362Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: