Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Валентина Калашнікова
Дата: 22 березня, 13:04
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/03/22/jak-povoditisja-v-merezhi-chemno-vchili-bibliotekarki.htm
культура, 22 березня, 13:04

Як поводитися в мережі чемно вчили бібліотекарки

Валентина Калашнікова


Мережа Інтернет надала людям простий, зручний у використанні та відносно дешевий засіб спілкування. Однак сучасне покоління дуже часто забуває або ігнорує найпростіші принципи етикету.


У наш час можливостей для спілкування стало незмірно більше ніж якихось двадцять років тому – мобільний зв’язок, Інтернет, різні гаджети, сайти, соціальні мережі проте загальноприйняті норми спілкування між людьми, як і раніше, залишаються дуже важливими. Тому знати правила етикету є необхідним, щоб створити нормальні, добрі взаємини між людьми.


Саме тому бібліотекарі філії для дітей  №19 провели захід "Спілкуємося чемно в месенджерах". Користувачі книгозбірні не лише пригадали найголовніші норми спілкування, а й мали змогу пограти в пізнавальні ігри «Уяви!» та «Чарівні слова», переглянули відеоролик «Нетикет в Інтернеті» та взяли участь в театралізованому етюді «На добрий привіт – добра відповідь!». А також виконали особливе завдання від бібліотекарів – привітати друзів з чудовим весняним днем в соціальних мережах, використовуючи ввічливі звертання, вітальні та прощальні слова.

     


280Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: