Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 4 березня, 14:53
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/03/04/do-dnja-pismennika.htm
культура, 4 березня, 14:53

До дня письменника


В бібліотеці-філії 14 панувала цілком творча атмосфера, адже до нас завітали учасники Кіровоградського обласного літературного об’єднання «Степ» ім. Віктора Погрібного. 


&ftt1 Серед них такі відомі особистості, як письменниця, директорка музичної школи № 4, вона ж очільниця «Степу» Ольга Полевіна, журналістка і письменниця Ніна Даниленко,держслужбовиця, яка займається музейною та архівноїю справою, поетеса Олена Трибуцька, та завідувачка даної бібліотеки, народна майстриня, письменниця Галина Суржок. Серед присутніх – голова місцевого квартального комітету, директорка, вчителі та учні Козацької гімназії № 21, та іншікористувачі бібліотеки.


Письменники познайомили присутніх з книгами та творами, написаними безпосередньо під час повномасштабного вторгнення росії в Україну. Це книги «Смертельний соль-дієз» та «Рік лютневої люті». Були зачитані уривки творів «Смертельний соль-дієз» Ольги Полевіної, «Сім кроків до життя» Галини Суржок, «Шлях до Іонійського моря» Ніни Даниленко. З вуст авторки Олени Трибуцької  звучала щира і зворушлива  поезія. Митці поділилися тим, як народжувались їх твори, і звідки вони брали натхнення до їх написання.


Водночас у бібліотеці  відбулася презентація виставки «Літературне об’єднання Степ. Творці і твори» .


Захід було приурочено Дню письменника, та Національному тижню читання.

                 

999Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: