Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 2 лютого, 16:25
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/02/02/smartkids-rozumni-diti-chitajut-komiksi-razom-z-nami-.htm
культура, 2 лютого, 16:25

SmartKids (розумні діти)читають комікси разом з нами!


Насправді кожна дитина любить читати. Потрібно лише знайти правильний підхід. Тобто, запропонувати дітям те, що цікаво. Один з варіантів – комікси. 


Працівники нашої бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному» пропонують ознайомитися з добіркою популярних коміксів для дітей: «Коти-захисники», «Коти. Природа і піклування», «Собаки. Від хижака до захисника» та ін. Вони зможуть допомогти кожній дитині стати завзятим читачем-мандрівником у світі безмежних знань та неперевершених відкриттів. З кожною сторінкою дитина відкриватиме пізнавальні історії, наукові досягнення та захопливі пригоди супергероїв. 


Особливу увагу хотілося б приділити коміксу про собаку-піротехніка «Пес Патрон і Шкарпетковий монстр», якого вже знають в Україні та світі. У книзі пес Патрон постає в образі рятівника світу. Головним антагоністом героя стає Шкарпетковий Монстр, якого вигнали зі своєї галактики. Він із посіпакою Відірваним Гудзиком вирішили захопити нашу планету. Хороброму Патрону потрібно видворити прибульця із Землі. А допомагатимуть йому друзі – Святе Каченя і робот Григорій. Подробиць порятунку не розкриваємо, адже, діти мають прочитати й дізнатися все самі. 


Отже, хто любить комікси, поспішайте до нас. Вони чекають на Вас!


884Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: