Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: С. Котлярова
Дата: 26 січня, 15:07
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/01/26/vidbulasja-prezentatsija-novoi-knigi-iz-molitovnika-oseni-.htm
культура, 26 січня, 15:07

Відбулася презентація нової книги «Із молитовника осені»

С. Котлярова


У бібліотеці №5 МЦБС міста Кропивницького відбулася презентація нової книгивідомого поета і літератора, чия популярність сьогодні набирає обертів – Станіслава Новицького. Поет належить до молодого літературного покоління, яке ні на кого не схоже. Він своєрідно передає історичну пам’ять через призму сучасності. 


Станіслав є членом Асоціації українських письменників і Товариства письменників і журналістів імені Івана Франка, а такожголовним редактором  літературно-мистецьких альманахів «СІВАЧ»  та «ЄВШАН».


Поет віднедавна став членом Національної спілки журналістів України. Вітаємо!


Бібліотека отримала в подарунок книгу поета «Із молитовника осені»(Харків : Видавництво ПРАВО, 2024).До збірки увійшли поетичні твори, навіяні війною та надією на відродження українського духу. 


Під час зустрічі з користувачами бібліотеки пан Новицькийчитав свої ліричні вірші та розповівпро творчі плани й задуми.Відвідувачі дізналися про його дитинство, про перші кроки на літературній ниві, ознайомились з творами автора, представленими на виставці одного письменника «Полиновий поет». 


Працівники бібліотеки висловлюють щиру вдячність авторові за вагомий внесок у формування фонду бібліотеки. 


Детальніша інформація на сайті бібліотеки:

http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/



1316Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: