Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 8 січня, 11:22
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/01/08/rizdvjani-posidenki-zvichai-nashogo-narodu-.htm
культура, 8 січня, 11:22

Різдвяні посиденьки «Звичаї нашого народу»


З метою збереження та відновлення українських традицій святкування Різдва, Водохреща, новорічних віншувань у бібліотеці-філії №15 на різдвяні посиденьки 6 січня  зібралися  юні користувачі.


Працівники філії пригадали та відтворили  частинку нашої минувшини та розповіли як наші предки зустрічали і святкували Різдвяні свята. Бібліотекарі підготували змістовну розповідь про святкування Різдва в різних країнах, огляд книжкової викладки " Новий рік іде до нас !" Увазі присутніх були представлені художні твори різдвяної тематики українських і зарубіжних авторів: Олександра Гавроша "Різдвяна історія Ослика Хвостика", збірка « Коли сніг пахне мандаринками", Тома Флетчера «Різдвянозавр», збірка «Новорічна книга», О`Генрі "Дари волхвів", Джанні Родарі "Планета Новорічних ялинок",та ін.

   

Під час заходу була презентована   нова виставку-інсталяцію «Книжкова алея»,  де можна вибрати цікаву книгу різної тематики, відпочити на лавочці та зробити селфі чи фото серед  улюблених книг. Тож, бажаємо у новому році підвищеного книжкового апетиту.

         

1348Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: