Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 27 грудня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/12/27/biblioteka-zvitue.htm
культура, 27 грудня 2023

Бібліотека звітує


26 грудня у бібліотеці-філії №2 відбувся щорічний звіт перед читачами. Головна бібліотекарка розповіла про роботу книгозбірні, про нове на сайті бібліотеки та її сторінках у соцмережахFacebook,Instagramу 2023 році. 


Бібліотека впроваджує нові послуги, актуальні у період воєнного стану, проводить активну роботу з тимчасово переміщеними особами.У 2023 році бібліотекарі  пройшли тест на національній онлайн-платформі «Дія. Цифрова освіта» на визначення рівня цифрової грамотності, а внутрішньо переміщені особи з числа молоді - навчання з мінної безпеки та отримали сертифікати. 


Після  повномасштабної російської збройної агресії проти України  бібліотекарі провели велику роботу з фондом бібліотеки. Очистили його від російськихкниг про кримінальні та силові структури. Бібліотекар розповіла про поповнення фонду  177 книгами на українській мові українських та зарубіжних письменників.


Бібліотекарі проводять масові заходи з молоддю та при бібліотеці працює юнацький клуб любителів читання «КЛюЧ». 


Присутні ознайомилися з новинками літератури, які представлені на виставці-презентації «Вернісаж новинок» та періодичними виданнями 2023 року. Святкового настрою додала виставка «Новорічні обійми». 


510Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: