Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Віра Резніченко
Дата: 18 грудня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/12/18/oskar-u-bibliotetsi.htm
культура, 18 грудня 2023

Оскар у бібліотеці

Віра Резніченко


Оскар у бібліотеці №18 міста Кропивницького отримували активно читаючі родини на Церемонії «Бібліо-Оскар 2023». Бібліотекарі запросили читачів, які протягом року ставили рекорди у кількості прочитаних книг, брали активну участь у заходах і майстер-класах бібліотечної арт-студії, а головне – активно відвідували усією сім’єю бібліотеку.


Особлива подяка читацьким родинам, які чекають з війни своїх рідних – захисників ЗСУ та світла пам'ять і шана загиблим у цій війні! Та життя триває і ми розуміємо, що потрібно допомагати один одному і всім разом підтримувати ЗСУ.


Бібліотекарі відзначити читачів у номінаціях «Вірний читач бібліотеки», «Активно читаюча родина», «Талановиті і активні», «Любителі читати і творити», «Активно читаючий блогер» та «Вірний партнер бібліотеки». Всього нагородили найактивніших 30 читачів. Читачі окрім грамот від бібліотекарів, отримали подарунки від депутата міськради М.М.Бєжана, який постійно опікується бібліотекою.


Бібліотекарі пишаються і дуже вдячні читачам за підтримку і участь у житті бібліотеки. Адже завдяки підтримці активній громаді існує наша бібліотека і культура в цілому!


Дякуємо всім, хто долучається до культури, розвитку і захисту України! Бажаємо всім українцям більше читати, думати і, не дивлячись на війну, радувати один одного!


   

1629Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: