Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 13 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/11/13/chuesh-promeni-brinjat-.htm
культура, 13 листопада 2023

Чуєш, промені бринять…


В головній книгозбірні області пройшла творча зустріч з художником, музикантом, поетом Олександром Кир’яновим – представником знаної на терені краю мистецької родини Володимира і Любові Кир’янових. Олександр закінчив Кіровоградську дитячу художню школу та мистецький факультет Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Працює викладачем Кропивницької художньої школи імені Олександра Осмьоркіна. 


З першої хвилини захід перетворився на сповідь молодої людини. Цікаво і відверто Олександр розповів про родину, захоплення поезією та музикою, яке почалося ще з раннього дитинства. 


Згадував митець і про створення на початку 1990-х років в нашому місті музичної групи «36,6», яка відіграла важливу роль у становленні його як музиканта.


Модераторкою творчої зустрічі була літераторка Вікторія Шкабой, на вірші якої Олександр написав більше десятка пісень. Одну з них вони виконали разом: Олександр – на гітарі, Вікторія – на дримбі.

 

Під час зустрічі Олександр виконував пісні свого батька – неперевершеного художника-графіка,  чий яскравий талант проявився і в музиці, і в поезії. 


Пісні, душевна атмосфера, дружнє та щире спілкування з Олександром – все це зробило осінній вечір незабутнім. Присутні отримали справжню естетичну насолоду від спілкування з розумною та талановитою людиною. 


Дякуємо Олександру за цей теплий музично-поетичний вечір. Творчих злетів  та нових пісень, а нам усім миру і Перемоги!


Запис зустрічі дивіться на бібліотечному YouTube-каналі за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=DwWUtSULero 

   

1442Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: