Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 10 листопада 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/11/10/den-bibliografii.htm
культура, 10 листопада 2023

День бібліографії


Мова - духовний скарб нації.Ми маємо безцінний дар – одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу. 


Саме у мові закодовує нація свою історію, багатовіковий досвід, здобутки культури, духовну самобутність. Без неї, як і без сонця, повітря, рослин, людина не може існувати.


9 листопада бібліотекари-філії для дітей № 13 для своїх користувачів провели  – День бібліографії «Краса і сила українського слова», присвячений саме слов’янській писемності, мові і взагалі мовній культурі. 


Година інформації поклала початок «великому плаванню» у світ книжкових знань - легенда про мову, перший алфавіт, хто такі Кирило та Мефодій, хто автор «Повісті врем’яних літ», та багато іншої корисної і цікавої інформації дізналися наші читачі.


Як правильно находити необхідну інформацію, які бувають словники і чим вони відрізняються від іншої довідкової літератури…. 


Про все це і багато іншого дізналися наші читачі із проведеного в рамках Дня бібліографії бібліотечного уроку «Словник – твій життєвий путівник».Нашим користувачам було також презентовано книжкову виставку «Буде мова – буде і народ», присвячена Дню писемності і мови. 


961Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: