Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 26 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/10/26/godina-miloserdja-na-dobromu-sertsi-trimaetsja-svit-.htm
культура, 26 жовтня 2023

Година милосердя «На доброму серці тримається світ»


Добро, милосердя… Ми часто чуємо слова і навіть вживаємо їх у мовленні, іноді не відчуваємо всю глибину їх змісту. Якщо вдуматись, то можна сказати, що вони означають безцінні риси характеру, які допомагають людям жити. Творити, роблять життя гарним та прекрасним.


Щоб розбудити в серцях ті почуття, у бібліотеці-філії №15  відбулася година милосердя «На доброму серці тримається світ», яку відвідали учасники клубу «Запитайко». Бібліотекар відзначила, що справжня доброта не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини – радість інших людей. В ході заходу,учасниками було названо варіанти простих ідей спонтанного прояву доброти, наприклад – нагодувати безпритульних тварин, зробити незнайомій людині комплімент, віддати до дитячого будинку іграшки, віддати непотрібні речі на благодійність. Окрім цього, дітям запропонували розповісти про свої ситуації в житті, коли вони проявляли добрі справи, піклування і допомогу іншим.


Захід пройшов дуже цікаво, пізнавально й захоплююче, читачі отримали позитивні емоції та гарний настрій. Вони зрозуміли, що і справді, «Життя дано на добрі справи», як говорить народна мудрість.


1455Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: