Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 2 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/10/02/biblioteka-dlja-tebe.htm
культура, 2 жовтня 2023

Бібліотека для тебе


Під актуальним гаслом сьогодення Напередодні у бібліотеці-філії №8, що на «Шкільному», було проведено День відкритих дверей: «Бібліотека для тебе». Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. 


Цього дня на користувачів та гостей, які вперше завітали, чекала екскурсія «Бібліотека для тебе, бібліотека для всіх!». Працівниця відділу обслуговування пропонувала відвідувачам спробувати побувати по той бік кафедри і самостійно заповнити читацький формуляр.


Також для книголюбів у читальній залі експонувалася книжкова виставка «Зупинись на хвилинку, для тебе новинка». На якій було представлено нові книги сучасних авторів.


Не оминули працівники бібліотеки інтереси молодших користувачів. Для них також було проведено огляд нової літератури. Серед якої особливу увагу привернули комікси: «Пес Патрон» та «Коти-захисники».


Активні читайлики долучились до літературної вікторини «Бібліотечний ерудит», робили яскраву сову на майстер-класі « Закладка книжкова – закладка казкова». 


Працівники книгозбірні також підготували event-локацію «Бібліотека в об’єктиві» на згадку про цей день. 


Тож цього дня ніхто не нудьгував. Свято пройшло цікаво та креативно. Ми завжди чекаємо своїх користувачів. Двері бібліотеки завжди гостинно відчинені для всіх жителів мікрорайону.


788Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: