Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 29 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/09/29/zhittja-poruch-z-knigoju.htm
культура, 29 вересня 2023

Життя поруч з книгою


«Хто полюбить книгу, той далеко піде у своєму розвитку. Книга рятує душу від здерев’яніння».

 

Ці слова належать  видатному українському поету, прозаїку, драматургу, художнику, політичному і громадському діячу; людині універсальних обдарувань та інтересів - Т. Г. Шевченку.


Сьогодні  без Інтернету та цифрових технологій важко уявити собі життя. Здається, що книга відступає на другий план. Але це зовсім не так. Книга була і залишається незамінним супутником людини, її мовчазним радником, всезнаючим помічником, невичерпним джерелом мудрості.

    

29 вересня, в книгозбірні №15 відбувся День відкритих дверей «Життя поруч зкнигою». Працівники філії підготували банер з колажем цікавих фото та цитат про книгу.


Родзинкою цього дня стали 49 нових книг,  які бібліотека отрималанапередодні свята, вони приваблювали юних та дорослих користувачів яскравими обкладинками. Постійна читачка та друг бібліотеки - Оксана Олейник,  привітала нас добіркою нових книг.


Колектив бібліотеки-філії №15 висловлює щиру і безмежну вдячність користувачам бібліотеки та мешканцям нашого мікрорайону за подаровані книги. Всім бажаємо міцного здоров'я, миру, добробуту і затишку у ваших родинах!


739Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: