Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 29 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/09/29/bibliotechnii-non-stop-hto-kudi-a-mi-v-biblioteku-.htm
культура, 29 вересня 2023

Бібліотечний non-stop «Хто куди – а ми в бібліотеку»


Під час повномасштабної війни, розв’язаної проти України московитською ордою роль бібліотек стала особливою. 


Адже саме в книгозбірнях зосереджено культурний і духовний скарб нашої країни, який цементує націю, надихає до боротьби, відроджує дух свободи. Таким осередком є й бібліотека-філія № 1, яка святкує разом з усією країною Всеукраїнський день бібліотек. 


Цього дня в нашій бібліотеці панувала святкова атмосфера, адже ми влаштували для своїх користувачів справжнє свято – бібліотечний non-stop «Хто куди – а ми в бібліотеку». Змістовною була екскурсія нашою книгозбірнею, яка посідає одне з чільних місць в бібліотечній системі обласного центру. 


Наші читачі також знайомилися з презентацією літературних новинок, придбаних за кошти міського бюджету. 


А ще цього дня ніхто не залишився без подарунків: наші гості мали можливість стати нашими читачами безплатно, а бібліотекарі, в свою чергу, отримали декілька книжок від наших постійних користувачів.


Вітаємо наших колег, читачів, друзів з цим святом. Щиро зичимо усім здоров’я, гармонії, мудрості та Всеохоплюючої Перемоги над нашим одвічним ворогом – московитською ордою!


784Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: