Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 29 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/09/29/bibliotechne-asorti.htm
культура, 29 вересня 2023

Бібліотечне асорті


29 вересня у бібліотеці-філії для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького відбулося бібліотечне асорті  «Ви + Ми = Бібліотека@», присвячене  Всеукраїнському дню бібліотек, що відзначається 30 вересня.  


Цей день почався дуже позитивно і радісно. В бібліотеку завітали учні КЗ «НВО ЛШДНЗ «Вікторія-П». Для веселих дітлахів бібліотекарі організували екскурсію по книжковому дому. Вони розповіли дітям про книжкові фонди, а також показали, як орієнтуватися в цьому різноманітному і захоплюючому книжковому світі. Діти з цікавістю розглядали книжкові виставки та стелажі з книгами в абонементі так як у читальному залі йдуть ремонтні роботи. Потім  відбулася презентація книжкової виставки   «Книга збирає друзів». По завершенні огляду бібліотекар порекомендувала всім бажаючим почитати ці цікаві книги.


А ще в цей день бібліотекарями було організовано ворожіння по книзі «Знайди своє майбутнє», вручення подарунків учасникам Всеукраїнських конкурсів, акція-амністія «Пробачення боржника Забудька»,  street-акція «Дізнайся про бібліотеку більше». Відвідувачі вітали нас зі святом, писали чудові вітання та побажання в «Зошиті відгуків». А їх пригощали солодощами.

     

Двері бібліотеки завжди гостинно відчинені для маленьких кропивничан та їх батьків!


1013Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: