Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Віра Резніченко
Дата: 28 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/09/28/vidbuvsja-den-vidkritih-dverei-bibliotek-vikno-u-svit-.htm
культура, 28 вересня 2023

Відбувся День відкритих дверей «Бібліотек@ - вікно у світ»

Віра Резніченко


День відкритих дверей «Бібліотек@ - вікно у світ» відбувся у бібліотеці №18 з метою популяризації читання, книг і бібліотеки, як скарбниці знань та культурного осередку громади. Бібліотекарі виховують повагу до літературного слова, сприяють читанню та культурному розвитку членів своєї громади.


Попри війну, бібліотеки працюють, допомагають людям розвантажитися, пропонують користувачам безліч послуг та завжди готові розрадити.


У День відкритих дверей користувачі долучилися до екскурсій, оглядів книжкових та мистецької виставки «Творчість наших читачів, відео-подорожі «Найсучасніші бібліотеки світу», дегустації бібліорозваг «Грай, рухайся, читай», бібліознайомства  «Усі шляхи ведуть до бібліотеки!», перегляду літератури «Без книг, без бібліотек у нас майбутнього не буде». Також читачі робити селфі з улюбленою книгою.


Громада 101 мікрорайону та гості бібліотеки з різних куточків України (ВПО) ділилися своїми особистими історіями, розповідали про неймовірних бібліотекарів та улюблені бібліотеки #бібліотерапія. Такою акцією кожен може привітати бібліотеку.


Бібліотека сприяє читанню та культурному розвитку своєї громади! Бібліотека – відкритий простір для всіх!



573Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: