Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Єлизавета Хотян
Дата: 19 липня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/07/19/neirografika-tvorchii-sposib-piznannja-vlasnogo-mozku.htm
культура, 19 липня 2023

Нейрографіка: творчий спосіб пізнання власного мозку

Єлизавета Хотян

Заняття з нейрографіки відбулося днями у Гончаренко центрі. У ролі спікерки виступала Варвара Діордієва, власниця студії «Амелі». Зайняття тривало дві з половиною години, за які Варвара встигла ознайомити кропивничан з таким видом арт-терапії як нейрографіка, та на практиці показала переваги цієї методики.

«Нейрографіка – графічний метод організації мислення, трансформації свого стану і ставлення до проблеми без слів і поняттєвого процесу. Це контакт зі своїм внутрішнім простором через малювання»
, - пояснює пані Варвара.

Аудиторія з великою зацікавленістю схоплювала кожне слово спікерки, іноді нотуючи в зошиті, аби вдома під час сеансу не забути жодної деталі. Те, що працювати за цією методикою можна вдома, є великим плюсом нейрографіки.

Заняття з нейрографіки у Гончаренко центрі стало цікавою та корисною подією для всіх присутніх. Нова методика дослідження мозку відкриває нові горизонти розуміння його роботи.

Організатори дякують всім учасницям та обіцяють ще проводити такі заходи для розвитку самосвідомості – за анонсами подій можна слідкувати ось тут
https://t.me/GoncharenkoCentreKrop

1498Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Марія19 липня 2023 13:44
0
Дуже чудова статя.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: