Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 17 липня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/07/17/zustrich-z-literatorami.htm
культура, 17 липня 2023

Зустріч з літераторами


У центральній міській бібліотеці ім. В. Панченка зустріч з поетами нашого міста розпочалась із символічної пісні «Реве та стогне Дніпр широкий».


Станіслав Новицький, молодий поет, лауреат премій імені П. Куліша, імені Л. Глібова, іменіЛ. Народового та німецько-української премії імені О. Гончара, розпочинаючи зустріч, порівняв письменників з ріками - є величні і є ледь помітні. І це він бачить, як засновник і одночасно головний редактор літературно-мистецького альманаху «Сівач». До речі, вийшов вже третій номер альманаху, який Станіслав, як і попередні, подарував усім бібліотекам міста.


Крім «Сівача» Станіслав презентував перший номер альманаху «Євшан», який знайомить читачів з творамияк авторів-початківців, так і досвідчених майстрів пера. 


Про свою творчість, спогади про відомих письменників, підтримку талановитої молоді, співпрацю з бібліотеками і читачами розповідали поети Олександр Косенко та  Анатолій Каретний, чиї твори увійшли до презентованих альманахів.


Присутня на заході Любов Смоляк подякувала поетам за їх творчість.


Бібліотекарі підготували виставку «Літературна палітра Кіровоградщини», яка висвітлює літературне життя нашого міста і області.На завершення зустрічі відбулась автограф-сесія.


Бажаємо Станіславу і усім авторам натхнення, цікавих зустрічей з читачами,творчих успіхів і Перемоги.


1252Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: