Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 11 липня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/07/11/-lito-druzi-biblioteka-.htm
культура, 11 липня 2023

«Літо. Друзі. Бібліотека»


З 10 липня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка, за підтримки депутата Кропивницької міської ради ТігранаХачатряна, відкрився розважально-освітньо-безпековий табір для підлітків «Літо. Друзі. Бібліотека». Учасниками табору стали підлітки з місцевих родин та родин ВПО. Мета даного табору – налагодження дружніх стосунків та організація змістовного дозвілля підлітків влітку.


Учасники табору - підлітки віком від 9 до 13 років, на яких чекає тиждень цікавих завдань, розваг, пізнання та активного відпочинку.


Кожен день табору тематичний: день знайомств; день комп’ютерних технологій; день безпеки; день дослідів та пізнання і день розваг.


До проведення табору долучаються друзі та партнери бібліотеки – Управління патрульної поліції в Кіровоградській області, Управління ДСНС України у Кіровоградській області; центр підтримки переселенців «ЯМаріуполь», програма "Співдія» та інші.


Табір працюватиме на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.. Є. Маланюка з 10 по 14 липня 2023 року з 9.00 до 12.00. 


ДодатковуінформаціюВи можете отримати в обласнійбібліотеці для юнацтваім. Є. Маланюка за адресою:м. Кропивницький, вул. ВолодимираПанченка, 6/15, тел.: 0668884760 (Тетяна); Сайт: http://www.lib.kr.ua.


847Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: