Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека 21
Дата: 12 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/06/12/robota-za-bibliotechnim-proektom-shkola-bezpeki-dlja-malenkih-prodovzhuetsja.htm
культура, 12 червня 2023

Робота за бібліотечним проектом «Школа безпеки для маленьких» продовжується

Бібліотека 21


Ось і розпочалися літні канікули. Як завжди кожен проведе їх по-різному. Але усім треба потурбуватися, щоб канікули були не тільки цікавими а й безпечними.  Цього літа, як нажаль, і минулого,  канікули  проходять в умовах воєнного стану. Тому  варто нагадати  не тільки правила безпечної поведінки, а й  правила надання першої допомоги.  Навчити дітей  надавати таку  допомогу вирішили бібліотекарі  філії для дітей №21 м.Кропивницького.


Разом з представниками патрульної поліції  вони провели з учнями Академічної гімназії практичне заняття по наданню допомоги при нещасних випадках та пораненнях.  Під час заняття діти навчилися накладати турнікети і фіксувати переломи, тампонувати рани і зберігати температурний режим потерпілого за допомогою захисних рятувальних ковдр. Дуже зацікавилися  учасники заходу вмістом «Аптечки поліцейського» та прикладами її застосування.


Бажаємо всім гарного відпочинку, яскравих вражень та незабутніх зустрічей!

 

Захід проведений в межах проєкту «Школа безпеки для маленьких».


1184Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: