Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 5 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/06/05/sonjachne-ditinstvo.htm
культура, 5 червня 2023

Сонячне дитинство


Дитинство – найщасливіша пора, коли ти маленький і безтурботний. Це – радість, сміх, пригоди з друзями, країна, де збуваються мрії. 


В Україні та світі 1 червня відзначають Міжнародний День захисту дітей. В перший день літа атмосфера свята панувала на подвір’ї дитячого садочка «Орлятко», що створили бібліотекарі-філії № 13 та вихователі. 


Спочатку говорили про мрії, нашу Україну без війни, знайомилися з добіркою кольорових книг та журналів на літню тематику, розгадували загадки та читали казки. Але не секрет, що найбільш веселі ігри на дитячому святі ті, де можна побігати, пострибати, потанцювати. 


Тож, малюки залюбки приймали участь у активностях й розвагах святкової програми «Сонячне дитинство». Конкурси «Збери фрукти та овочі», «Рибалки», «Повітряні кульки», традиційна гра-доганялки «Кішки-мишки» не залишили байдужими діточок і вони стрибали, рухалися, бігали та галасували від задоволення. 


Слід пам’ятати, що у цей день дітям важливо відчути підтримку дорослих. Дитинство під час війни – складне випробування, і ще раз нагадує про те, що діти в усьому світі потребують нашої допомоги, захисту івідповідальності. 


502Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: