Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 1 червня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/06/01/vse-dlja-ditei.htm
культура, 1 червня 2023

Все для дітей


Сьогодні в Україні відзначають День захисту дітей. Тож за підтримки Дитячого фонду ООН (Юнісеф) на усіх Дитячих точках «Спільно» Кіровоградської області організовано святково-розважальні програми для дітей різного віку.


Зокрема свято відзначили на точці «Спільно», що в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.Чижевського. Низку святкових локацій облаштовано в будівлі бібліотеки та на прилеглій території. Для дітей організовано творчі майстер-класи, інтерактивні заняття, веселі розваги та спортивний майданчик. Захоплення в малечі викликали й святкові розважальні програми та вистави, що презентували актори обласного театру ім. М.Л. Кропивницького та театру ляльок. 


Нагадаємо, Дитячі точки «Спільно» на Кіровоградщині створені у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується ЮНІСЕФ у партнерстві з Благодійним фондом "Безпечне майбутнє".

                       

1709Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: