Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 16 травня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/05/16/z-rodini-ide-zhittja-ljudini.htm
культура, 16 травня 2023

З родини йде життя людини


Напередодні Міжнародного дня сім`ї працівники бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному»,  запросили своїх читачів на літературні посиденьки«Хай щасливою буде наша родина».


Родина – невичерпне джерело наснаги, любові, щастя, успіху, добра та злагоди. Сім’я дає нам почуття згуртованості, учить нас співпереживанню, доброзичливості й мудрості. В усі часи любов і повага до родини була основою народної моралі та її найвищим законом.


Бути батьками – чудове відчуття, адже діти – це наше продовження, наша майбутня опора. Всі діти різні, всі діти унікальні:  активні, емоційні і чутливі. І як до них, таких багатогранних, підібрати потрібний ключик? І як виховати їх так, щоб потім було ким пишатися?


Інформація з книг та журналів, представлених на викладці «З родини йде життя людини», допомагає батькам  знайти відповіді на складні питання, практичні рекомендації з виховання, життєві приклади, а також поради від всесвітньо відомих фахівців у сфері взаємин «діти-батьки».


Бібліотекар розповідала, як зробити  читання  органічною  частиною  життя родини,та спонукала батьків і дітей до  спільного  прочитання  кращих  творів  вітчизняної  та зарубіжної   літератури,


Дітвора з цікавістю переглядала відеопрезентацію «Родина . Моя родина»,щоб зрозуміти, що таке сім'я та її члени, що в родині люблять одне одного, піклуються  та допомагають .


Присутні  ділилися цікавими спогадами про витівки своїх дітей, говорили, що прекрасно коли в сім’ї панує мир і злагода, взаєморозуміння, кохання,  теплота, затишок.


Приходьте до бібліотекивсією родиною – тут ви знайдете книги і для себе, і для своїх малюків. Гарного вам читання!


1411Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: