Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека 21
Дата: 26 квітня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/04/26/podolati-negativ-dopomozhe-artterapija-vvazhajut-bibliotekari.htm
культура, 26 квітня 2023

Подолати негатив допоможе арттерапія вважають бібліотекарі

Бібліотека 21


Що може зробити кожен з нас для того, аби наші діти мали щасливе дитинство навіть в умовах війни? Подолати негатив допоможе арттерапія.  


Арт-терапія  використовує малювання, ліплення, музику, фотографію, кінофільми, книги, акторську майстерність, створення історій і багато іншого, зокрема і аплікацію.  Бібліотекарі книгозбірні для дітей №21 МЦБС м.Кропивницького  запропонували своїм читачам створити  аплікацію «Дерево життя», використовуючи оригінальну техніку  аплікаційної мозаїки. Тема заняття дає можливість учасникам майстер-класу пофантазувати, самостійно підібрати кольори та  форми.

 

Під час проведення заходу  бібліотекарі  не оцінюють результат роботи дітей, адже немає правильного чи неправильного результату. Важливий сам  процес . Якщо учаснику раптом щось не сподобається у роботі, то він  завжди може взяти інший аркуш та почати все спочатку. В творчості діти вивільняють свої почуття, яких, можливо, вони соромилися, а то й взагалі не розуміли. І це є головним завданням арттерапії.


1007Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: