Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 26 квітня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/04/26/biblioteka-v-jakii-ljudjam-komfortno.htm
культура, 26 квітня 2023

Бібліотека, в якій людям комфортно


На передовій наші військові захищають і звільняють від окупантів українські території, а в тилу ділянками іншого фронту стають заклади, які до цього займалися суто мирними справами. Бібліотека-філія №9  стала центром  підтримки найбільш постраждалих від війни верств населення.


Ми  не змушуємо до нас приходити, а просто створюємо атмосферу, в якій людям комфортно і в якій вони самі хочуть перебувати.У нас є люди з різних куточків України: Харкова, Слов’янська, Миколаєва, Бахмута та інших.


Рік тому стали користувачами нашої бібліотеки дві сім’ї  з міста-героя Миколаєва. Ми вдячні  за активну  позицію  щодо  нашої бібліотеки, чітку громадянську позицію та  дружбу Тетяні Володимирівні та Анастасії Олександрівні, саме вони привели своїх доньок, в нашу книгозбірню.  Мар’яна, Злата та Міланаразом прочитали 146 книжок, приймали участь в культурному житті бібліотеки, малювали, писали листи та робили обереги для наших захисників.

 

Наразі, наші дорогі користувачі,  повертаються додому — до свого міста героїв! На згадку про нашу книгозбірню дівчатка отримали нагороди, подарунки  та позитивні емоції.


Раді, що ви нам довіряли, читали, приділяли увагу. Завдяки вам – ми стаємо кращими!


1042Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: