Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 25 квітня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/04/25/internet-tsentr-tsikavo-kreativno-i-korisno.htm
культура, 25 квітня 2023

Інтернет-центр: цікаво, креативно і корисно


В Інтернет-центрі Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського кожен може знайти послугу до душі.


Не вмієтепрацювати з комп’ютером або хоче поглибити свої знання в роботі з програмним забезпеченням? Для вас – безкоштовні тижневі тренінги, на якихнавчатьпрацювати з текстовими документи, знаходити будь-яку інформацію вІнтернеті, безпечно її зберігати та скачувати з е-ресурсів. 


Фахівці навчать замовляти онлайн-довідки з державних реєстрів, записатися на прийом до лікаря, купувати квитки на транспорт та в театр, оплачувати комунальні послугита багато іншого.


Хочете приборкати свій смартфон, планшетчи ноутбук? На індивідуальних консультаціях ви навчитеся налаштовувати, завантажувати корисні мобільні додатки, спілкуватися в месенджерах та соціальних мережах, а також станете впевненим користувачем офісних програм. Послуга коштує лише трохи більше 20 гривень.


На тренінгах з медіаграмотності та інтернет-безпекивчатьрозрізняти правду від неправди, критично мислити та уникнути кібершахрайстваі маніпуляцій. 


Віртуальні екскурсії відомимита маловідомими куточками світу подарують безліч відкриттів та позитивних емоцій.


Охочі створювати шедеври своїми руками на майстер-класах навчаться створювати солодкі букети, вітальні листівки та об’ємні паперові іграшки, а прихильникам нових технологій до душі припадуть заняття з програмованими роботами та майстер-класи зі створенняоб’ємних сувенірів 3Д-ручкою.


Швидше до бібліотеки! З нами цікаво, креативно і корисно!


1041Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: