Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 20 квітня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/04/20/ekologichnii-daidzhest-zberezhemo-zemlju-nash-spilnii-dim-.htm
культура, 20 квітня 2023

Екологічний дайджест «Збережемо землю – наш спільний дім»


Незабаром ми відзначатимемо Всесвітній день Землі. Це час для переосмислення ролі екологічного інформування з метою підвищення почуття відповідальності кожної людини за збереження і раціональне використання навколишнього середовища. 


До цієї дати працівники бібліотеки-філії № 1 організували для своїх користувачів екологічний дайджест «Збережемо землю – наш спільний дім». Ми разом поринули в атмосферу збереження навколишнього природного середовища: подивилися відеофільм «Сортування сміття. Бережи природу», грали в екологічні ігри, складали пазли на екологічну тематику, розмальовували екологічні розмальовки. Кожен з учасників заходу усвідомив, що для збереження довкілля необхідно робити маленькі кроки – прибирати сміття, висаджувати дерева, чистити парки і сквери від тогорішнього опалого листя чи гілок дерев. І кожен зрозумів, що жити в гармонії з природою – саме задоволення. 


969Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: