Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 3 жовтня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/10/03/biblioteka-jak-prinada.htm
культура, 3 жовтня 2022

Бібліотека – як принада


Бібліотеки – це не лише місце, де зберігають та читають книги. Це чарівне місце — особливий простір, з особливою енергетикою, настроєм, затишком. Ніщо не може замінити спілкування з книгою. Бібліотека – це місце,  де людина може знайти себе, пізнати світ або навіть змінити свою долю.

           

До  Всеукраїнського дня бібліотек у книгозбірні №12 МЦБС міста Кропивницького провели престиж-день -  «Бібліотека – як принада».   


Працівники бібліотеки отримали багато привітань з професійним святом від читачів, відвідувачів, друзів. В свою чергу господарі книгозбірні більше знайомили відвідувачів з роботою бібліотеки, своїми напрацюваннями. 


Цікавим для перегляду виявився «Калейдоскоп бібліотечних справ».  Кожен відвідувач книгозбірні зміг зробити селфі з улюбленою книгою, висловити свою думку біля відкритого мікрофону «Я читаю тому, що…».  Крім цього відбулася  акція «Подаруй бібліотеці книгу українського автора» та акція-амністія «Пробачення боржника Забудька».  Бібліотекарі були вдячні своїм читачам, а учасники Всеукраїнських конкурсів, що проходили у 2022 році, отримали подяки та заохочувальні призи.


972Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: