Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 3 жовтня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/10/03/bibliotek-intermediina-platforma-suchasnosti.htm
культура, 3 жовтня 2022

Бібліотек@ – інтермедійна платформа сучасності


Наприкінці вересня осінь дарує нам золото листопаду, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято –Всеукраїнський день бібліотек, яке відзначається в Україні 30 вересня. Напередодніу нашій бібліотеці-філії №8 було проведено День відкритих дверей під актуальним гаслом сьогодення «Бібліотек@ – інтермедійна платформа сучасності».


Програма дня, як завжди, була насиченою і цікавою, адже працівники бібліотеки запропонували своїм користувачам та гостям різноманітні за форматом і змістом заходи: презентації, мультимедійні ігри, виставки, оглядові екскурсії, а також конкурси та вікторини.


Розпочалося свято з акцій під назвою «Бібліотека для тебе, бібліотека для всіх» та «Святковий бонус». Бібліотечні працівники вітали перехожих, розповідали про своє свято і дарували на згадку 3D-кубики з інформацією про бібліотеку та її послуги, кольорові закладки та календарики. Також впродовж дня тривала акція безкоштовного запису.


Щоб потрапити до бібліотеки треба було спочатку відгадати загадку або відповісти на питання літературної вікторини. Таку забавлянку, відвідувачі сприйняли позитивно.


Протягом дня демонструвались відеопрезентації: «20 найкрасивіших бібліотек світу», «Незвичайні бібліотеки світу». Для маленьких користувачів була підготовлена презентація «Як поводитись у бібліотеці» та казкові загадки.


Усім відвідувачам пропонували познайомитися з книжковою виставкою « У ритмі осені», що знаходиться у читальному залі. На ній експонувалися нові надходження, поетичні твори та теплі історії, що зігріють у  холодні вечори. 


В активі читацької уваги була інтерактивна зона «Я люблю бібліотеку», розміщена на абонементіта викладка «Фантастична осінь» – подарунок шанувальникам літератури у жанрі фантастики.


Тож цього дня ніхто не нудьгував. В цілому, свято пройшло цікаво та креативно.Ми завжди чекаємо своїх читачів, двері бібліотеки завжди гостинно відчинені для всіх жителів мікрорайону.


Дякуємо за вдячні відгуки наших користувачів, адже ми працюємо для Вас!


1059Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: