Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 30 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/09/30/bibliotechnii-non-stop-biblioteka-sertse-narodnoi-duhovnosti-.htm
культура, 30 вересня 2022

Бібліотечний non-stop «Бібліотека – серце народної духовності»


Бібліотеки – це скарбниці всіх багатств людського духу. Тут зберігаються знання, накопичені століттями багатьма поколіннями. 


Щоб доторкнутися до цих знань до Всеукраїнського дня бібліотек працівники філії № 1 влаштували для своїх користувачів справжнє свято – бібліотечний non-stop «Бібліотека – серце народної духовності». 


Наші читачі познайомилися з однойменною літературною презентацією, кілька з них стали нашими користувачами безплатно. Також працівники проводили екскурсії бібліотекою для відвідувачів. Справжньою родзинкою свята став подарунок нашій бібліотеці кількох книжок від родини наших постійних читачів – Андрія Теренчук та його доньки Олександри, за що ми їм безмежно вдячні! 


Це новітні видання, зокрема, збірник «У вогняному кільці» про оборону Луганського аеропорту, «Хроніка війни 2014 – 2020» Дар’ї Бурої та навіть англомовна книжка Юрія Руденка «WAR.RU». Тож вітаємо наших колег, читачів, друзів з цим святом. Бажаємо якнайшвидшої перемоги над московитською ордою та повернення до нормального гармонійного життя!


1353Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: