Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 28 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/09/28/legenda-opernoi-stseni.htm
культура, 28 вересня 2022

Легенда оперної сцени


Життя Соломії Крушельницької варте того, щоб про нього знімати художні фільми, телесеріали, писати романи та документальні розвідки.


Вона була – сама гармонія... Винятковосильне і приємне для вуха сопрано, акторський талант, досконалевиконавське мистецтво, краса фізична і духовна. Про неї знав весь світ. 


До 150-річчя від дня народження видатноїукраїнської  співачки працівникибібліотеки-філії№8, що на «Шкільному» провели літературно-музичний альянс «Соломія Крушельницька: шляхами тріумфів».


Книжкова виставка «Націю творять особистості» презентувала матеріали про життя та творчість співачки.


Бібліографічна пам’ятка «Легенда оперної сцени» познайомила читачів з інформаційними матеріалами про талановиту українку, книгами з наших фондів та вебджерелами.


Інформ-досьє «Чарівна Баттерфляй»  ознайомило користувачів з цікавими фактами з життя Соломії Крушельницької.


Особливо зацікавлені особистістю відомої українки гості мали змогу передивитися відеофільм «Соломія Крушельницька. Талан і самотність»


Тож згадаємо і вшануємо українську оперну співачку та національну легенду, чий надзвичайний голос та неповторність акторського перевтілення підкорили серця мільйонів людей – від Львова до Варшави, від Одеси до Парижа, від Мілана, Неаполю до Каїра, Барселони, Лісабону та Буенос-Айреса.


791Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: