Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 23 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/09/23/den-kraeznavstva-nashe-misto-mii-ljubii-krai-.htm
культура, 23 вересня 2022

День краєзнавства «Наше місто – мій любий край!»


Батьківський край, рідна сторона ... Як багато значать у житті кожної людини ці слова та багато говорять нашому серцю. Але щоб по-справжньому любити свій край, треба знати його історію, традиції, культурну спадщину. 


До Дня краєзнавства працівники бібліотеки-філії № 1 підготували для своїх відвідувачів багато цікавинок під загальною назвою «Наше місто – мій любий край!» Наші читачі ознайомилися з однойменною книжковою виставкою, де представлені видання про історію рідного краю, про події, що тут відбувалися, про людей, які залишили добрий слід на нашій землі. Також бібліотекарі знайомили з літературним дивосвітом письменників-земляків з краєзнавчо-літературного куточку «Письменники рідного краю дарують нам творів розмай». Справжньою перлиною свята стало відкриття персональної виставки рушників ручної роботи від майстрині народного мистецтва Тетяни Чумаченко під назвою «Майстри родинного тепла». Незважаючи на свій поважний вік вона й до цього часу вишиває рушники українськими національними орнаментами, частину з яких люб’язно передала нашій бібліотеці. Всі форми роботи, організовані бібліотекою в цей день  дали можливість нашим відвідувачам глибше відчути подих сивини віків, познайомитися з героїчною спадщиною своїх предків, помандрувати рідним краєм та наповнити своє життя духовним сенсом. Задоволення отримали всі без виключення, бо по-справжньому щасливою є та людина, котра любить, шанує і пишається рідним краєм!


682Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: