Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 2 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/06/02/rozvagi-na-bud-jaki-vpodobannja.htm
культура, 2 червня 2022

Розваги на будь які вподобання


У День захисту дітей бібліотекарі філії №19 підготували кілька локацій, які розгорнули на території Ліцею «Науковий». Школярі третіх класів створювали патріотичні флікери «У серці Україна» у синьо-жовтих кольорах, як символ миру та надії, усі матеріали були надані в рамках проєкту Амбасадори безпеки #АмбасадориБезпеки.


Найменші крейдою на асфальті малювали свої мрії, які у більшості дітей однакові – сонце, мир та Перемога рідної України, щасливі родини, повернення додому.


Непосидьки та дзиги змагалися в швидкості та спритності у спортивній локації «Веселий м’яч», демонструючи вправність з м’ячем, скакалкою та кеглями у різних командних конкурсах.


Усі охочі, а таких виявилося дуже багато, отримали на згадку аква-тату, які майстерно наносили читачі бібліотеки. Сьогодні найпопулярнішими у дітей були національний прапор та тризуб, голуби та серця.


Веселий настрій та розваги бібліотекарі подарували усім загонам початкової школи літнього табору, який діє при Ліцею «Науковий», а це більше ніж 100 дітей.


   

1341Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: