Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 8 жовтня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/10/08/zgadaemo-roki-molodi.htm
культура, 8 жовтня 2021

Згадаємо роки молоді


На початку жовтня осінь дарує нам різнобарв’я природи і своє неповторне свято – День людей похилого віку. Вважається, що людина, яка дожила до поважного віку, гідна шани, поваги, але залишається на все життя молода душею.  А осіння пора надихає на роздуми та спогади про молоді роки. 

  

В цей період людського життя вона має більше вільного часу на творчість. Тож, віддаючи  їй повагу, у теплій, щирій, відвертій атмосфері в бібліотеці-філії №10 відбулося чаювання «Ми всі душею молоді».


Учасники заходу розповіли, що з самої  юності всі були активні, цікавилися літературою, поезією, полюбляли музику, спів.  З’явилися улюблені вірші, пісні.  А деякі з них почали писати свої. Звучали улюблені поезії, пісні,  авторів збірок Бориса Притули «Україно, зоре непогасна», «Ліричне багатоголосся», Андрія Шульги «Резон крылатых грез» та інших учасників заходу.


Присутні мали можливість поспілкуватися за солодким частуванням, переглянути  виставку «Це - творчість мого життя», поділитися своїми враженнями про книги. Також лунали музичні сувеніри від співочого гурту «Берегиня».


Читали поезії, пісні, що співзвучні юності і порі року за вікном, і тій мудрості, яка приходить з роками…


2011Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: