Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібілотека-філія №12
Дата: 28 травня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/05/28/ekskursija-do-biblioteki-novi-vrazhennja-i-novi-druzi-.htm
культура, 28 травня 2021

Екскурсія до бібліотеки – нові враження і нові друзі!

Бібілотека-філія №12


Напередодні Дня захисту дітей до бібліотеки-філії №12 МЦБС міста Кропивницького на екскурсією завітали учні 2 класу «Леді» НВО I – III ст. «Мрія». 


Працівники бібліотеки радо зустріли дітлахів на порозі веселих літніх пригод.  Відвідавши абонемент, діти дізналися про походження слова «Бібліотека», про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні, про «Правила поводження з книгою», та як потрібно вести себе у бібліотеці, а чого не слід робити. Наступне знайомство було з українською світлицею, де зберігається багатий матеріал з народознавства. У читальній залі на дітей чекало знайомство з книжковими виставками та Пунктом вільного доступу до мережі Інтернет.

     

Вражень у маленьких читайликів  і справді вистачило. Адже яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій. Усміхнені обличчя дітей та їх слова вдячності, свідчили про те, що їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія.




1652Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: