Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Лариса Семенова, відділ соціокультурної діяльності ОУНБ ім. Д. Чижевського
Дата: 23 квітня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/04/23/shkola-dosvidchenogo-spozhivacha-startue-.htm
культура, 23 квітня 2021

Школа досвідченого споживача стартує!

Лариса Семенова, відділ соціокультурної діяльності ОУНБ ім. Д. Чижевського


Вже наступного тижня у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук головної книгозбірні області відбудеться перша лекція-тренінг.


Школа досвідченого споживача – спільний освітній проєкт обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського та головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області


Тема – найактуальніша: «Дачний сезон починається з… або Що потрібно знати при купівлі насіння овочевих і баштанних культур та саджанців плодово-ягідних рослин».


Огірочків, кабачків, баклажанів, перчику солодкого і гіркого, цибульки, часничку, помідорчиків… А ще редьки та редиски, бурячка та моркви… Квасольки, гороху, зелені і картопельки!


Експертками виступлять керівниця управління фітосанітарної безпеки Тетяна Лапицька та начальниця відділу насінництва та розсадництва Наталія Харіна. Тож про те, як правильно обирати саджанці винограду, смородинки, малинки чи полунички і де варто їх купувати, слухачі школи знатимуть найточнішу інформацію.


Захід відбудеться 27 квітня о 15.00. Станьте учасником Школи досвідченого споживача!


Для тих, хто не матиме змоги потрапити до нашого інформаційно-культурного центру, ми будемо робити стрім на facebook-сторінці бібліотеки і викладати відео «уроків» на YouTube.


Усі заходи відбуватимуться за дотримання карантинних вимог. Кількість учасників обмежена. Запис за телефоном 0507044199.


Це ще не все!


 «Заняття» відбуватимуться кожного місяця протягом року.


У травні фахівці розкажуть, як обрати якісні та безпечні пестициди та на що потрібно звернути увагу при обробці рослин.


Темою червневої зустрічі стануть ризики ввезення шкідливих організмів із закордонних подорожей.


У липні відбудеться майстер-клас з купівлі безпечних харчових продуктів.


У серпні поговоримо про захист своїх прав під час вибору взуття.


Восени слухачі школи дізнаються про особливості гарантійного ремонту побутової техніки, як уберегти свого улюбленця від захворювання на сказ, а також як впливає на життя сучасної людини реклама.


Напередодні нового року експерти розкажуть ще про одну важливу річ в нашому житті. А саме на що звернути увагу при придбанні побутової хімії.


Цікаво? Корисно? Тож не вагайтеся і завітайте до нашої бібліотеки!



1979Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: