Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека №19
Дата: 25 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/03/25/chi-e-alternativa-knizhkam-.htm
культура, 25 березня 2021

Чи є альтернатива книжкам?

Бібліотека №19


Світ стрімко розвивається, змінюються інтереси та вподобання сучасних школярів. З’являється багато інтернет-спокус, які претендують на першість. Щоб конкурувати з ними книги теж трансформуються. Тепер їх можна не лише гортати, читати, а й слухати.


З сучасними інтерактивними 3D книгами познайомилися учні 4-Б класу «Ліцею «науковий» під час bookнавігатора «Читай – формат не має значення!», який провели бібліотекарі філії №19. Захід доповнили динамічні ігри: ланцюжок, блискавка, млинці. Під час марафону «Я впевнений!» школярі гаряче відстоювали сучасні електронні та аудіокниги, але в ході дебатів, з’ясувалося, що більше переваг та користі мають саме традиційні видання.


Дуже емоційним та цікавим став конкурс «Старі казки про головне». Мораль їх дивовижно співзвучна сьогоденню, а якщо казку переказати сучасною мовою, то ефект просто вражає, з цим погодилися усі учасники гри. 


А на останок, бібліотекарі наголосили: «Читайте! Формат не має значення, але саме книга та читання зроблять вас розумними, сучасними та цікавими співрозмовниками!».


1377Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: