Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека-філія №10
Дата: 25 вересня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2020/09/25/nasha-rodina.htm
культура, 25 вересня 2020

Наша родина

Бібліотека-філія №10


У кожного з нас є своя родина. Це найдорожчі нам люди, які нас найбільше люблять, жаліють. І ми їх також любимо, бо без них не уявляємо свого життя. У сім’ї ми робимо свої найперші кроки, звідси  виходимо у широкий світ. Вчимося шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду. 


У бібліотеці-філії №10 відбулася година цікавих повідомлень «Пам’ятаймо свій родовід!». Юні користувачі бібліотеки розповіли, що не загинув хороший звичай пам’ятати своїх пращурів від першого до сьомого коліна. Напевно, кожній сім’ї потрібно вести Дерево Роду. Готуючись  до заходу, діти цікавились історією свого роду, розпитували у своїх батьків, бабусь і дідусів про коріння і намалювали свої родовідні дерева. Тож, виставка- досье «Згадаємо про минуле, подумаємо про майбутнє» була доповнена пошуковими учнівськими роботами та портретами своїх родин. Під час гри «Знай свій рід!» учасники показали свої знання про родину та родинні стосунки. 

 

Усі дерева-роди — це могутній народ, якого ніколи не здолати, поки він береже своє коріння пам'яттю його й історією. А гілочки нашого родового дерева швидко ростуть і міцніють, бо живлять соки великої гілки – нашої родини.


2311Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: