Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Сьогодні
Дата: 21 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2020/05/21/spivak-z-kirovogradschini-khayat-vipustiv-novu-pisnju-govorila-video-.htm
культура, 21 травня 2020

Співак з Кіровоградщини KHAYAT випустив нову пісню "Говорила" (ВІДЕО)

Сьогодні


Популярний український співак KHAYAT презентував нову композицію "Говорила". Це перша робота співака після участі у Національному відборі на Євробачення-2020 - інформує Сьогодні.


"Ця пісня лежала в ящику понад рік. Був текст, але я не знав в який музичній формі її подати. У цій композиції я виступаю оповідачем. Це збірна історія, натхненна фольклором і літературою, визначеними кіноісторії ", – заявив KHAYAT.


Крім того, це перший авторський трек KHAYAT, де звучить акордеон. Саме цьому інструменту виконавець присвятив 10 років творчого життя.


"Говорила" – пісня про дівчину, яка була занадто довірливою і велелюбний і тому втратила свою гідність. За словами виконавця, трек довелося доробляти в карантинному форматі.


"Через самоізоляцію фінальну версію пісні довелося доробляти онлайн. Оскільки ми з саунд продюсером були в різних містах – рятував тільки відеозв'язок. В такому форматі працювати досить важко. Також віддалено ми співпрацювали й з ілюстраторами – SAVKA і Даніелем Скрипником. Хлопці працюють з артистами з різних країн. Наприклад, Даніель робив обкладинку для плейлиста Біллі Айлиш", – ексклюзивно розповів виконавець.


2442Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: