Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Кіровоградська міська централізована бібліотечна система
Дата: 9 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/09/09/dni-energii-v-bibliotekah.htm
культура, 9 вересня 2016

Дні енергії в бібліотеках

Кіровоградська міська централізована бібліотечна система


У бібліотеках Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи пройшли заходи до Днів енергії.


6 вересня бібліотека-філія № 6 протягом дня проводила хвилинки спілкування «Обережно, електроприлади!» та «Бережіть світло!» в рамках Днів енергії.


Користувачів всіх вікових категорій знайомили з проблемою збереження енергії, з навичками ощадливого використання електроприладів у побуті.


Всі без винятку зробили висновок, що енергозбереження дозволяє економити природні ресурси, не забруднюючи при цьому навколишнє середовище, а також заощаджувати гроші за комунальні послуги.


6 вересня в бібліотеці-філії №15 проведено інформаційну годину «Енергозбереження – вимога часу». Присутні на заході дізналися про найдоступніший засіб заощадження сімейного бюджету на оплаті електроенергії – це заміна ламп розжарювання на більш економічні Led та люмінесцентні лампи. Бібліотекарі оформили прес-куточок «Економити енергію  – це просто». Кожен відвідувач бібліотеки цього дня отримав не тільки корисну інформацію, а ще й запрошення на Всеукраїнську спеціалізовану виставку «Енергоефективність енергозбереження», яка відбудеться в нашому місті 9 вересня по вулиці Короленка 1-А з 10 до 17 години.



3569Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: