Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Дар'я Горецька
Дата: 12 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/07/12/kirovogradski-pensioneri-majut-mozhlivist-bezkoshtovno-navchatisja-roboti-na-komp-juteri.htm
культура, 12 липня 2016

Кіровоградські пенсіонери мають можливість безкоштовно навчатися роботі на комп'ютері

Дар'я Горецька


З 11 по 15 липня в обласній бібліотеці ім. Д.Чижевського в Інтернет-центрі літніх людей навчатимуть роботі з персональним комп’ютером та в мережі Інтернет. 


Під час групових занять розглядатимуться такі теми, як базовий комп’ютер, робота з  Microsoft Word, знайомство з клавіатурою та Інтернетом, а саме пошуком необхідної для роботи інформації, реєстрація у соціальних мережах, створення власної пошти, використання USB-засобів (флешки, фотоапарат). 






Для того, щоб записатися на курси групових тренінгів, потрібно при собі мати читацький квиток. Навчання літніх людей проходить абсолютно безкоштовно. Також варто наголосити на тому, що кожна середа у бібліотеці є Днем безкоштовного Інтернету для всіх бажаючих. 


Окрім безкоштовних тренінгів, відвідувачам пропонують і персональні платні заняття, під час яких людина може більш деталізовано розібратися з цікавими для неї питаннями. 


3218Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: