Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ
Дата: 4 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/07/04/ansambl-chas-pik-stav-absoljutnim-peremozhtsem-na-festivali-u-bolgarii.htm
культура, 4 липня 2016

Ансамбль "Час Пік" став абсолютним переможцем на фестивалі у Болгарії

Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



З 23 по 30 червня 2016 р. вихованці та педагоги народного художнього колективу ансамблю сучасної хореографії „Час Пік” (художній керівник – Відмінник освіти України І. Мурована) Кіровоградського обласного ЦДЮТ завітали до гостинної Болгарії на ІХ Міжнародний дитячий фестиваль „Созопольська панорама” та стали переможцями одразу у декількох номінаціях.


Цього року своїми талантами ділились діти 5-6 класів ансамблю. Вони отримали багато приємних вражень, тому цей візит для колективу став особливим. За 8 казкових днів діти були на екскурсії по місту Созопольз професійним екскурсоводом, від якого дізналися про історію старовинного міста Болгарії, особливості його архітектури та традиції місцевих жителів. Яскравим був відпочинок в аквапарку „Сонячний берег” м. Несебр і надзвичайно мальовничою – подорож на кораблі по морю вздовж узбережжя по території заповідної зони Рапотамо, на якій і розташоване місто Созополь.


У конкурсній програмі фестивалю взяли участь колективи різних країн, серед них: Болгарія, Росія, Румунія, Туреччина та Україна. Вихованці „Час Піку” представили 4 різні за характером номери, і на гордість педагогів усі 4 включили у програму гала-концерту фестивалю.


Та найбільше дітям та їх педагогам запам’ятались гучні оплески глядачів, похвальні відгуки членів журі та організаторів фестивалю. Адже вони не скупились на компліменти щодо їх хореографічної майстерності, яскравих талантів, цікавих композицій та потужної енергетики, якою юні таланти заряджали усіх присутніх.За високий виконавський рівень, оригінальність та самобутність номерів особисто мер міста вручив І. Мурованій Гран-прі від мерії м. Созополь, а також Гран-прі від організаторів фестивалю. Список перемог ще поповнили: Диплом за зайняте І місце у номінації „Народний танець” та І місце у номінації „Сучасний танець” і до кожного додавались кубки, медалі і безмежна кількість подяк і компліментів.



        










4922Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: