Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Ліана Амбарцумян
Дата: 3 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/06/03/-rik-kishki-abo-vot-takaja-ljubov-.htm
культура, 3 червня 2016

«Рік кішки або Вот такая любовь»

Ліана Амбарцумян


В Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва відбулася презентація нової книги кіровоградської письменниці Елеонори Бєльсько під назвою «Рік кішки або Вот такая любовь».


До книги «Рік кішки або Вот такая любовь» увійшли 6 новел і одна повість. Ця книга - продовження роздумів автора про сенс життя, любов і зраду, шлюбі та материнство. 


Незважаючи на різноманітність сюжетів, всі твори об'єднує добре ставлення до життя і людtq, уміння побачити красу в повсякденних речах. 


Всі присутні мали змогу поспілкування з письменницею Елеонорою Бєльсько.


Я ми могли дізнатися з цієї зустрічі, Елеонора Бельська – творчий псевдоним Олени Баранової. Вона головний терапевт Кіровограда, завідуюча терапевтичним відділенням Центру первинної медико-санітарної допомоги №1).


Вона народилася у місті Старобельську, Луганскої області. Навчалася у Дніпропетровському медичному інституті. По закінченню навчання, за розподілом потрапила до міста Кіровограда, де Олена Євгенівна відбулася як лікар-терапевт і відкрила у собі письменницький талант.

 

У 2012 році в Кіровоградському видавництві «Імекс-ЛТД» вийшла перша збірка  письменниці «Се ля ві, або Скільки коштує фунт щастя». До збірки увійшли сім новел. Їхні дійові особи - жінки з їхніми радощами та бідами, успіхами й проблемами і - звичайно ж – із пошуками шляхів до щастя.

 

У програму заходу також увійшло онлайн-спілкування з представниками Національної спілки письменників України. 


Зустріч була дуже цікавою і незабутньою. Всі присутні  отримали  величезний заряд позитивної енергії.


3222Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: