Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Ліана Амбарцумян
Дата: 1 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/06/01/biblioteka-vidznachila-mizhnarodnii-den-zahistu-ditei.htm
культура, 1 червня 2016

Бібліотека відзначила Міжнародний День захисту дітей

Ліана Амбарцумян


В бібліотеці імені Тараса Шевченка відбулися заходи, присвячені Міжнародному Дню захисту дітей.


Бібліотечні працівники запрошували всіх бажаючих взяти участь у заходах, які розпочалися о 10 годині у відділі дитячого та сімейного читання.


 Була проведена ігрова програма:

 

-  «Казкові диво мандри»;

 

-  ерудит-конкурс «Чарівний світ казок»;

 

-  огляд книжкової виставки «З книгою на канікулах сумувати ніколи».


Об 11:00  було проведено розважальну програму на бібліомайданчику «Абонемент під відкритим небом на вулиці читаючих дітей». В рамках програми було запропоновано пройти літературний лабіринт «З книгою в країну пригод».


Наймолодші учасники бібліотечної студії «Арт-світ» подарували відвідувачам бібліотеки яскраві творчі номери та незабутні враження. Спеціальними гостями свята стали вихованці студії-театру «Маска» Кіровоградського ЦДЮТ з ігровою програмою «Бременські музиканти». 


О 12 годині відбулося театралізоване дійство «Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе» та перегляд книжкової виставки «Мистецтво маленьких чарівників». 


На доповнення свята було організовано  книжкову виставку «Мистецтво маленьких чарівників» та майстер-клас «Кольорова сімейка».


3151Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: