Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Ліана Амбарцумян
Дата: 26 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/05/26/vidbuvsja-kinoseans-alisa-v-zadzerkalli-.htm
культура, 26 травня 2016

Відбувся кіносеанс «Аліса в Задзеркаллі»

Ліана Амбарцумян


Сьогодні в кінотеатрі "Портал" відбувся кіносеанс «Аліса в Задзеркаллі». Саме сьогодні в український прокат вийшов цей чудовий фільм, що став продовженням картини «Аліса в Країні чудес» Тіма Бертона. 


Жанр фільму - фентезі, пригоди. 


Цей сімейний фільм, який триває 113 хвилин, був знятий у США. Режисер фільму - Джеймс Бобін, показав подорож головної героїні в часі, повне несподіванок і яскравих відкриттів, яка прагнула врятувати свого друга, Божевільного Капелюшника. 


Актори, як не дивно, залишилися незмінними. Роль Аліси зіграла Міа Васиковська, Джонні Депп зіграв роль Божевільного Шляпкіна, а Енн Хетуей і Хелена Бонем-Картер зіграли роль Білої і Червоної королев. 


Фільм оповідає про дружбу і ненависть двох сестер: Ірацібети і Мірани Мрамореальскіх. 


Колись між ними панували мир і добро, але коли сестри подорослішали, настав момент коронації. Випадково на голову Ірацібети неохайно наділи корону, і, так званий, «корінь зла» потрапив через її червоне кучеряве волосся у голову, яка збільшилася вдвічі. У світ, іменований Підземеллям, прийшло справжнє зло. Крім випадково потрапившого коріння зла, Червона Королева Ірацібета виростила собі захисника її королівства, який разом міг вразити будь-якого ворога - це Бармаглот. 


Дія поточного фільму переноситься через досить великий проміжок часу після перемоги Аліси Кінгслі над Бармаглотом. У своєму рідному світі вона цілих 3 роки мандрувала по китайських морях, займаючись справами компанії, якою колись керував її покійний батько, Чарльз Кінгслі. 


Повернувшись з мандрів, у званні капітана корабля «Чудо», Аліса зустріла колишню Синю Гусеницю, а нині метелика - Абсолема. Він приводить Алісу назад в Країну чудес, але на цей раз не через кролячу нору, а через дзеркало. Вона змушена пройти через Задзеркалля і дізнатися, що їй призначено врятувати свого друга, Капелюшника (він же Террант Хайтопп), від нього самого. 


Біла Королева Мірана і інші друзі Аліси розповідають, що Капелюшник дуже змінився і все менше нагадує себе колишнього. Єдиний шанс зробити його таким, як раніше - це вступити в гонку з його давнім знайомим, таємничим лиходієм Часом, через якого у Терранта на годиннику завжди «без хвилини час пити чай». 


Фільм вийшов хорошим і якісним. Хороша робота режисерів, продюсерів і самих акторів. Їх майстерність, подача і живі емоції не залишили байдужим нікого. 


Фільм вартий того, щоб його подивитися і порадити іншим. 


3499Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: