Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Ліана Амбарцумян
Дата: 25 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/05/25/rozpochala-robotu-vistavka-ridkisnih-i-tsinnih-knig-listivki-.htm
культура, 25 травня 2016

Розпочала роботу виставка рідкісних і цінних книг «Листівки»

Ліана Амбарцумян


Сьогодні в Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д. Чижевського, у відділі рідкісних і цінних видань, розпочала роботу виставка рідкісних і цінних книг «Листівки».


Були представлені листівки 60-80 рр. минулого століття. Серед  них  листівки видавництва образотворчого мистецтва, Київського видавництва, видавництва «Планети», видавництва літератури на іноземних мовах та інші.




На виставці було безліч різноманітних і цікавих листівок: Київські пам'ятки, листівки першодрукаря Івана Федорова, Іван Франко в ілюстрованій поштовій листівці.


Виставка ділилася на три частини. Перша - це книжкова частина, в якій були оклади, палітурки. У Книжковій частини також були представлені ​​книги "Музей історичних коштовностей України", "Київ на поштовій основі кінця 19- початку 20 століття", "Західноєвропейська палітурка 14-20 ст". 




Другу частину займало декоративно-прикладне мистецтво, серед яких китайські вишивки та тканини, "Мактера і шедеври НЕЦКЕ", буквиці та давньоруські мініатюри. 


Третю частину займали листівки Кіровограда, серед яких листівки Кіровоградського видавництва "Кіровоградщина очима художників", видавництво" Імекс  ЛТД "2006," Кіровоград "обласна газета" Народне слово "," Оть вокзалу до горсаду " видавництво РВА" тема-Плюс ".


2744Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: