Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 24 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/05/24/tantsjuvalnii-tsentr-avangard-volodar-gran-pri.htm
культура, 24 травня 2016

Танцювальний центр «АВАНГАРД» володар ГРАН - ПРІ


22 травня  танцювальний центр «АВАНГАРД» представив місто Кіровоград на престижному Х Ювілейному Всеукраїнському вокально-хореографічному конкурсі-фестивалі «Kiev Art Time», який проходив в концертному залі Українського дому.


У цьому році «Kiev Art Time» зібрав талановитих виконавців з Харківської, Миколаївської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Закарпатської, Київської, Вінницької та інших областей. На сцені показали свою творчість більше 100 дитячих, юнацьких і дорослих художніх постанов в народному і сучасному жанрах.


Танцювальний центр «АВАНГАРД» своїм професійним рівнем підготовки, високою майстерністю та унікальною артистичністю вразив членів журі, до складу якого входили провідні діячі мистецтва України: народний артист України Григорій Чапкіс, народна артистка України Алла Попова, заслужений діяч культури України Валерій Шкоріненко, заслужений діяч мистецтв України, композитор Алла Мігай, і став володарем Гран-прі Х Ювілейного Всеукраїнського вокально-хореографічного конкурсу-фестивалю «Kiev Art Time». 






Щиро вітаємо вихованців, батьків та керівників Опрю Марину Іванівну, Перекрестову Ольгу Анатоліївну, Громового Андрія Олександровича з черговим тріумфом! Саме їх наполегливість та взаємопідтримка стають запорукою численних нагород, тому попереду на колектив чекає неймовірна кількість нових перемог!


3731Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: