Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека-філія №15
Дата: 19 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/05/19/-tilki-tim-istorija-nalezhit-hto-sogodni-boretsja-zhive-.htm
культура, 19 травня 2016

«Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться, живе…»

Бібліотека-філія №15


18 травня в бібліотеці філії №15 проведено день Героя «Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться, живе…».


День Героя, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України , які загинули в боротьбі з ворогом, але залишилися нескореними. Їх гаслом було "Здобудеш Українську державу або загинеш у боротьбі за неї". Для нас то є свято, тому, що на величі вчинків й величі духу плекають нових героїв, нових захисників української нації, захисників незалежної, єдиної України. Цей день присвячений всім представникам славетного лицарського роду, гідним нащадкам великих прадідів, у чиїх жилах пульсує гаряча кров і дух героїчних запорожців. 


Для присутніх на заході  учнів 8- класу  загальноосвітньої школи №22, проведено історичний екскурс « Шляхами подвигів та слави», слайд-презентацію « Учасники АТО з селища Гірничого», презентацію книжкової та фото виставки «За Україну, за її волю, за народ..». 


Юнаки та дівчата були вражені розповідями учасників АТО та волонтерів про події на Сході  нашої  країни.  Слухали патріотичні поезії та пісні кращих авторів Кіровограда: Валерія Михайлова, Наталії Бідненко, барда Андрія Шульги– переможця патріотичного пісенного конкурсу «Червона Рута». Саме завдяки  поетичній  та пісенній мові  настає процес  осягнення істини, щоб наші з вами враження, переживання, емоції, подвиги Героїв запали кожному в душу.


4280Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: