Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека-філія №8
Дата: 25 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2016/04/25/hai-kvitue-zemlja-.htm
культура, 25 квітня 2016

Хай квітує Земля!

Бібліотека-філія №8


      

Природа – життя. Вічне, таке прекрасне, таке цікаве і загадкове,  що скільки б ми його не вивчали, - таємниці завжди залишаються, і скільки б не милувалися його красою, - воно завжди приноситиме радість. От тільки слід свято берегти це життя.

        

З метою спонукати дітей бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля планети Земля, виховання почуття відповідальності за збереження природи , у бібліотеці філії №8 відбувся 22квітня екологічно – інформаційний марафон «Гармонія людини і природи», на який було запрошено учнів 3го класу ЗНЗ №16 

         

Екологічна стежина «Чарівне моє довкілля» донесла  до уваги дітей, що всі люди на планеті повинні турбуватися про долю спільного довкілля, адже воно – джерело тепла, добра і краси. Вони дізналися, як людина впливає на природу і чому потрібно охороняти навколишнє середовище.

           

Розповідь – екскурс «Чорний біль над білим світом» поглибив знання присутніх про аварію на Чорнобильській АЕС, спонукав ще раз проаналізувати, осмислити події цієї трагедії. 

            

Під час заходу учні з захватом переглянули інтернет-подорож «Чудова, прекрасна наша Земля», де чарівна природа Землі  не залишила їх байдужими. Відео ролик «Тварини Чорнобиля» спонукав дітей замислитися про всемогутність і безсилля людини. 

           

Третьокласники залюбки брали участь у цікавих та різноманітних вікторинах і іграх, де показали свою ерудованість, креативність; у інтерактивній грі «Бережи природу для людського роду», створивши «Дерево добрих справ», де вони висловили думки щодо свого внеску у збереження навколишнього середовища. 


3720Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: