Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. А.П. Гайдара
Дата: 2 лютого 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2015/02/02/podorozh-u-krainu-ditinstva-vsevoloda-nestaika.htm
культура, 2 лютого 2015

Подорож у Країну Дитинства Всеволода Нестайка

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. А.П. Гайдара

Протягом тижня у відділі дитячого та сімейного читання Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. А.П. Гайдара відбулися заходи, присвячені 85-річчю від дня народження українського прозаїка, драматурга Всеволода Нестайка. 

І немає в цьому нічого дивного: адже дитячий письменник своїми веселими, дотепними, мудрими й непересічними повістями й казками радує, веселить і повчає, у найкращому розумінні цього слова, вже не одне покоління. Під час заходів, учням початкових класів шкіл м. Кіровограда, бібліотекар розповідав про творчий та життєвий шлях Всеволода Нестайка.



Діти з задоволенням переглядали презентацію буктрейлера з циклу «Країна книжкових фантазій», взяли участь у обговоренні та голосному читанні повісті-казки автора «Чорлі». Книжка дуже сподобалася та справила неабияке враження на маленьких слухачів. 




На завершення зустрічі юні читачі познайомилися з різними виданнями творів письменника, які була представлені на книжковій викладці та запропонували їх почитати.






4827Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: